keskiviikko 3. elokuuta 2016

Rakkaudesta rautalankaan, luontoon ja Lapin lumoon -näyttely 1/2


Rautalanka-Arja eli Arja Wahlström kutsui ystävällisesti minutkin näyttelyn avajaisiin Järvenpään Vanhankylän kartanon Yläpytinkiin. Arja on parinkymmenen vuoden ajan taiteillut rautalangasta erilaisia esineitä ja koristeita. Kerrassaan ihania ja erittäin taitavasti valmistettuja. Oli kunnia olla mukana avajaisissa. Kiitos vielä kutsusta, Arja!

Näyttely oli koottu kolmen kädentaitajan tuotannosta: Rautalanka-Arja, Kaija Mäkivirta ja Sagamaa-Satu Pantsar. Niin paljon mielenkiintoista nähtävää, ettei yksi kierros vielä avannut kaikkea. Tässä postauksessa keskityn Rautalanka-Arjan tuotantoon.Seuraavat kuvat ovat myös Rautalanka-Arjan tuotantoa, mutta eivät olleet varsinaisesti näyttelytilassa, vaan alakerran myymälässä.


Näyttelytilan alakerrassa on siis Pytingin Puoti -niminen myymälä, jossa on monen eri kädentaitajan tuotteita myynnissä. Todellinen käsityöläisen unelmapaikka! Annoin sieluni levätä siellä, enkä meinannut malttaa lähteä pois ollenkaan. Niin aitoa kaikki! Ostin sieltä Arjan tekemän ihanan sydän-riipuksen. En tiedä vielä, mihin laittaisin sen roikkumaan, ehkä ikkunaan.


Tässä vielä kuva Pytingin Puodista ulkoapäin. Punainen pytinki keskellä upeaa luontoa ja matkailukeskusta. Siitä lisää seuraavassa postauksessa...2 kommenttia:

  1. Todella antoisa ja kiinnostava näyttely!

    VastaaPoista
  2. Tosi hienoja.
    Osallistu Riviera Maisonin pyyhkeiden arvontaan mun blogissa.

    VastaaPoista