perjantai 21. lokakuuta 2016

Itsetehtyjä koriste-esineitäNämä eivät ole patalappuja, vaan itsetehtyjä koriste-esineitä ja keittiötauluja, joita voi toki hätätapauksessa patalappuinakin käyttää. Mutta siis vain äärimmäisessä hätätapauksessa, jos ei todellakaan ole mitään muuta vaihtoehtoa. Itse en kyllä noita patalappuina käyttäisi, vaan laittaisin johonkin koristeeksi roikkumaan. Olin kyllä aivan ihastuksissani, kun sain ensimmäisen valmiiksi. :)

Idea näihin tuli vähän kuin vahingossa. Pyörittelin ensin käsissäni tuota ihanaa pilkkukangasta ja ostamaani pitsiä. Jotenkin ne sopivat yhteen ja tuli vähän retrofiilis tai jotain fiftariin liittyvää. Kumpaa tuo nyt sitten edustaa? Retroa vai fiftaria?

Pyöreä patalappu pitsireunuksella näytti jotenkin valjulta. Jotain puuttui, mutta mitä? Kokeilin nappeja ja kaikenlaista koristejuttua, mutta mikään ei oikein tuntunut sopivan. Sitten muistin, että hei, minullahan on pätkä retrokangasta, jossa on juuri sopivia kuvia. Leikkasin kuvan ja aplikoin keskelle patalappua ja siinä se on! Aika makeita, vaikka itse sanonkin. :)

Inspiroivia hetkiä teille kaikille! :) 


4 kommenttia: