maanantai 8. toukokuuta 2017

Pilkkutautiselle taas uusi pilkkupaita


Nyt oli sitten sen sinisen pilkkukankaan vuoro. Edellisessä postauksessahan kerroin, että käytin ensin tätä sinistä kangasta harjoituskappaleena ja sitten tein punaisen pilkkutunikan. Siihen olin ja olen edelleen enemmän kuin tyytyväinen. Käytössä kyllä totesin, että päänaukko on ehkä sittenkin hieman liian avara - siis kun tanssii, niin paita liikkuu ja toinen olkapää paljastuu. No, eihän se oikeastaan haittaa.

Olin jo kaksi kertaa käyttänyt ihanaa punaista paitaani ja nyt halusin päälleni tuon sinisen. Ompelin sen valmiiksi ja tein jälleen kangaskukan hiuskoristeeksi. Tällä kertaa en laittanutkaan kangaskukkaa paidan etumukseen, vaan ompelin siihen koristenapin antamaan vähän persoonallisuutta. Näitä nappeja olen joskus ostanut jonkin marketin askarteluhyllystä.


Paitaa käyttäessäni mietin, josko sen sittenkin pitäisi olla hieman kapeampi. Kangas on trikoota, joten se venyy ja joustaa mukavasti käytössä. Kokeilen jossain vaiheessa kaventaa sitä vähän. Muutoin pidän kyllä kovasti tästä mallista, kuten varmaan tuosta onnellisesta hymystä huomaa. :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti