sunnuntai 18. helmikuuta 2018

Kangaslabyrintti muistisairaalle

Tästä ideasta kuuluu kiitos Kangaskorjaamolla -blogille. Idea on nimeltään kangaslabyrintti. Ompelin sellaisen aamulla muistisairaalle äidilleni. Päätin tehdä siitä spiraalin muotoisen ja laitoin sisälle kaksi puuhelmeä. Ompelin kolmen sentin kujan helmille, mutta itse sitä sitten pyöritellessäni totesin, että 2,5 cm olisi ollut sittenkin parempi.

Kiva lelu siitä tuli ainakin omasta mielestäni. Äitini sairaus on nyt siinä vaiheessa, ettei tällainen kiinnostanut ainakaan tällä kertaa. Tulipahan yritettyä.
4 kommenttia:

 1. Tosi kiva idea, itse oon tällä hetkellä työssäoppimassa muistisairaiden vanhusten parissa ja siellä olen nähnyt vaan sellaisia muhveja, joihin on kiinnitetty erilaisia nappeja, vetoketjuja, lettejä jne. nää labyrintit toimis varmasti myös:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti joku saa käsilleen uutta tekemistä ja aivoille virikettä. Ajattelin tässä juuri, että josko tekisi äitini naapureillekin tällaisia pari kokeeksi.

   Poista
 2. Kirkkaat värit ja kauniit kuviot sinun kangaslabyrintissäsi :) Minäkin tein ensin liian avarat kujat kuulille kuljettavaksi. Mukavaa, että ajattelit ilahduttaa äitiäsi.

  Sattumalta tulin tänne blogiisi vierailulle Blogit.fi kautta, ja löysin viitteen omaan blogiini, kiitos siitä. Tässä on vielä suora linkki minun
  ompelemiini kangaslabyrinteihin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tarkemmasta linkistä ja kiitos vielä itse ideasta. :)

   Poista