lauantai 26. toukokuuta 2018

Kevätkauden käsitöitäHei vaan,
Aika on vierähtänyt ja olen unohtanut päivittää tänne tekemisiäni. Työt ja muut harrastukset eli opiskelu on verottanut käsillä tekemisen aikaa. Mutta on tässä kyllä jotain saatu aikaiseksikin, kun etsiskelin kuvia alkuvuoden ajalta.

Aloitetaan Tanhupallosta, meitä kaikkia ihastuttaneesta Putous-hahmosta. Virkkasin siitä hetimiten hahmon televisiossa nähtyäni yhden version, pyöreän pallon. Kuvan julkaistuani, sain yhteydenoton Porin kirjastosta, että voisivatko he käyttää kuvaani lapsille tarkoitetuissa kirjanmerkeissä. Tuossa alla olevassa kuvassa on kuvakaappaus kirjanmerkeistä. Some-maailma on ihmeellinen, kun tällaistakin tapahtuu.


Sitten virkkasin hyväntekeväisyystyönä Tampereen kaupungille lasten fysioterapiaan Tanhupallon ja karvamadon sekä Ansa Kynttilän. Siinä he ovat onnellisesti jumppapallon päällä.Muita virkkaustöitä olivat sitten lähinnä erilaiset patalaput. Hurahdin hetkeksi vinoraitaneliöihin ja sitten kukkakuosiin.

Ompelukonettakin käytin ja ompelin itselleni kauppakassin mallilla kangaskassin. Vieläkin se tahtoo jäädä kotiin kauppareissuilla. On se kyllä käytössä, mutta ei kauppakassina.


Erilaiset pussukat ovat aina tarpeen ja niitäkin tuli tehtyä muutamia. 
Pilkkukangas taipui myös patalapuiksi. 


Sitten välillä ompelukonehuoltoa... 


Kun koneesta oli saatu pölyt pois ja osat onnistuneesti takaisin paikoilleen, oli ilo surautella kissapipoja. Työkaveri oli hankkinut kissan ja pyysi kissapipoa. Valittiin netistä yhdessä kankaat ja hänpä halusikin sitten kaikki kolme pipoa ja tuubihuivit vielä päälle samasta kankaasta. 


Päätetään tämä kuvakollaasi vielä kerran Tanhupalloon. On se vaan niin ihana. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti