torstai 26. heinäkuuta 2018

Kesäretki 4/8: Pytingin Puoti, Kotipiirin WinttiJärvenpäässä Vanhankylänniemessä on ihastuttava Pytingin Puoti. Käsityöläisten pitämässä puodissa on heidän itsensä valmistamia tuotteita sekä myös näyttely. Tänä kesänä näyttelyn aiheena on Mummolan lelulaatikko. Olipa nostalginen kokemus. Tuli todellakin lapsuus mieleen, vai mitä mieltä olette :)


Vanhankylänniemessä on myös käsityötaidetta pitkin pihaa. Pihan perältä bongasin patalapuilla peitetyn auton. Aika ihana :) 


Järvenpäästä matkani jatkui Mäntsälään, jossa poikkesin Kimmin upouudessa myymälässä, kangaskaupassa siis. Kannattaa poiketa, se on käyntini jälkeen laajentunut entisestään ja täynnä toinen toistaan ihanampia kankaita. Myymälä on Mäntsälästä pieni matka Porvoon suuntaan ja jää ihan tien varteen teollisuusalueella. Helppo löytää! 

Kimmistä jatkoin Mäntsälässä sijaitsevaan Kotipiirin myymälään. Todella hyvä kesäretkikohde. Vanhaan navettaan on kunnostettu lähiruoka- ja käsityömyymälä. Wintillä on kahvila ja lisää käsitöitä ja lisäksi aina myös jokin näyttely. Kannattaa poiketa! Ei kommentteja:

Lähetä kommentti