lauantai 25. helmikuuta 2017

Terveisiä Unkariin!

Työpaikallani oppilaitoksessa ja työpisteessäni keittiössä oli helmikuun ajan neljä unkarilaista vaihto-opiskelijaa. He opiskelevat kokeiksi ja tarjoilijoiksi omassa maassaan ja näyttivät osaamistaan myös meille suomityypeille. He olivat kerrassaan ihania ihmisiä ja meistä kehkeytyi ystäviä tämän kuukauden aikana. Pidämme yhteyttä Facebookissa ja instagramissa. Onneksi nykyään on käytössä nämä sosiaalisen median välineet. Se helpottaa yhteydenpitoa merkittävästi.

Torstaina oli läksiäisten aika ja omalta osaltani halusin antaa heille jotain erityistä. Lahjakimppaan tuli mukaan myös pari läheistä työkaveriani. Käsityöharrastukseni oli tullut esiin tänä aikana ja päätin ommella heille pienet kivat kangaskassit muistoksi sekä koostin ottamistani valokuvista kuvakollaasin. Siitä tuli lopulta 9-sivuinen albumi heille muistoksi. Kassiin laitoin mukaan salmiakkia, suklaata ja xylitol-purkkaa. Suomalaisia juttuja siis.

Vastalahjaksi saimme mm. virallisen osuuden matkamuistosuklaan muodossa ja vastaavanlaisen kuvakollaasin, kuin annoin heille. Sain lisäksi yhdeltä heistä aivan erityisen lahjan. Hänen perheensä tuottamaa hunajaa ja hänen isoäitinsä tekemän pitsiliinan. Olin aivan liikuttunut tästä. Ihania ihmisiä! <3 <3 <3 <3Ei kommentteja:

Lähetä kommentti