keskiviikko 21. kesäkuuta 2017

Väriterapiaa: Kesäkuun sininen tunika


Kesäkuun Väriterapiaa haastevärini on sininen ja ihan sattumalta nyt on menossa niin paljon Suomi100 -hehkutusta, että väri osui kuin nappi silmään. Virkkailin jo sinivalkoisia isoäidinneliöitä ja suunnittelin, että värini olisikin sini-valkoinen. Virkkausprojektin lopputuotos on vielä vähän hakusessa, joten päätin muuttaa suunnitelmaa. Jos nyt joku ei vielä tiedä, niin harrastan lavatansseja ja olenkin opetellut tekemään itselleni tunikoita pitkin kevättä. Nyt saan mieleisiäni ja vähän erilaisia ja persoonallisiakin paitoja harrastukseni pariin. Kaavan tein vanhasta yöpaidasta ja yhdestä toisesta tunikasta yhdistellen. Ja siis todellakin piirsin sen sanomalehdelle, kuten tuolla facebookin puolella tuon vähän salaa esiin.

Kankaan tähän uutukaiseen tunikaan käväisin ostamassa Hyvinkäältä Kangastukusta. Mitään suunnitelmaahan ei varsinaisesti ollut, mutta kun silmäni osuivat tähän hieman retroon petrolinsiniseen farkkutrikooseen, niin näin jo sieluni silmin valmiin tuotoksen. Kuvan väri ei todellakaan ole oikea, pahoittelen sitä kovasti. Otan kuvat kännykällä ja se toisinaan vääristää värejä aika tavalla.

Pääntiehen suunnittelin jo kangasta hypistellessäni pitsiä ja sitä tarttui samalla reissulla myös mukaan. Ompelin sen käsin kiinni, jotta voisin sen myös helposti purkaa pois, jos se ei sitten pitemmän päälle miellytäkään.

Pitkään mietin, laitanko ollenkaan pitsiä vai olisiko kukkakoriste parempi ja ns. neutraalimpi vaihtoehto. Tuossa alla on kuvia myös kukasta ja mikään näistäkään kuvien väreistä ei ole oikea. :D
Tämä kukka on tavallaan jo tavaramerkkini, kun olen tehnyt yhden toisenkin tunikan, johon laitoin kukan keskelle etumusta. Tämän kukkakoristeen voin toki käyttää sitten jossain muuallakin, jos pitsi jää pysyvästi pääntienreunaan.


Tässä vielä epämääräinen virkkausprojektini, mitä siitä lienee tuleekaan.....
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti