lauantai 17. syyskuuta 2016

Tekstiilit uusiks -kierrätystapahtuma


Tänään sai laittaa tekstiilit uusiks ja kierrättää vanhat tekstiilinsä toisten iloksi. Ammattiopisto Tavastia ja Vanajaveden Opisto järjestivät ajan henkeen sopivan kierrätystapahtuman. Tapahtumassa oli esillä erilaisia käsitöitä, käsityöpajoja, käsityöläisten tori, kirpparia ja mm. tuo ja vie -piste ja paljon muuta...Pyörähdin katsomassa kirppariosastoa ja käsityötoria. Paljon sai taas ideoita ja virikkeitä omaankin arkeen ja harrastukseen. Ostosten sijaan mukaan tarttui roppakaupalla rohkeutta toteuttaa omia ideoita.
Valkoisen leningin pitsit on irrotettu alkuperäisestä olinpaikastaan ja värjätty. Siten niistä saatiin kuin koru kauniin yksinkertaiseen mekkoon.


Puut ja kettu on tilkkuiltu seinätekstiiliksi.


Alla olevassa seinätekstiilissä on yksivärinen keltainen kangas taustalla. Reunoissa keltainen ja oranssi on paperinarusta neulottua ainaoikein-tekniikalla. Pinnasta tulee näin elävä ja jännittävä, vaikka kyseessä on ihan yksinkertainen juttu. Keskellä valkoinen raita, johon on aplikoitu kitaroita.Alla kangaspaloilla päällystetty tuoli.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti