sunnuntai 11. joulukuuta 2016

Ihan hirveitä pipojaTämä on vuoden paras löytö! Etsin nettikaupoista ihan erilaisia digiprinttejä ja bongasin tämän ihanan hirvikankaan. Silmissä vilkkui jo trikoopipot lahjapaketeissa. Tilasin kokeeksi vähän ja totesin, että ihan on oikeanlaista.

Ompelin sitten yön tunteina pipoja. Tämä fanaattinen vaiheeni pakotti minut olemaan selvin päin firman pikkujouluissa ja vain odotin, että koska pääsen kotiin ompelemaan. Olin töistä lähtiessä hakenut paketin postista ja leikkasin jo pipojen aihiot valmiiksi ennen lähtöä. Niinpä pikkujouluista kotiin päästyäni ompelin kuusi pipoa valmiiksi eli koko tilaamani kangaspalan  verran. Kello oli kolme, kun lopetin.

Aamulla otin kuvat ja hinnoittelin pipot. Sitten kiikutin ne kiireesti kirpputoripöydälleni odottamaan joulumyyjäisväkeä. Somekin sai osansa instagramissa ja Marian käsityö -facebooksivullani.

Kuvia julkaistuani arvelin, että tietyiltä tahoilta saattaisi tulla kiinnostusta, kun tuttavapiirissäni on metsästäjiä. Ja niinpä tilausta tulikin parilta taholta aika pian. Tilasin siis lisää kangasta - kaiken mitä oli nettikaupassa saatavilla. Kiitos Lasten Taikamaa! Teillä on - tai siis oli - joulun hittikangasta tarjolla. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti