torstai 4. elokuuta 2016

Rakkaudesta rautalankaan, luontoon ja Lapin lumoon 2/2


Kävin siis taidokkaiden kädentaitajien näyttelyssä Järvenpäässä Vanhankylän kartanon Yläpytingssä. Edellisessä postauksessa esittelin Rautalanka-Arjan taidonnäytteitä ja nyt tuon esille kaikkea muutakin. Ylläolevassa kuvassa on Pytingin Puoti, jonka alakerrassa on usean eri kädentaitajan tuotteita myynnissä ja yläkerrassa näyttelytila.

Aloitan muutamalla kuvalla näyttelystä, jossa oli Kaija Mäkivirran ja Satu Pantsarin kädentaitoja esillä. Kännykällä kuvatessa ei tahdo aina kaikki onnistua, joten tässä vain kuvia onnistuneimmassa päästä.

Rakkaudesta rautalankaan, luontoon ja Lapin lumoon -näyttely muuten on avoinna 3.-28.8.2016, joten vielä ehtii hyvin.
Näyttelytilan alakerrassa toimii Pytingin Puoti. Aivan ihana myymälä, josta ei heti ensi kierroksella edes huomannut kaikkea. Piti tehdä toinen ja kolmaskin kierros. Suosittelen lämpimästi poikkeamaan tähän kädentaitajien aarreaittaan.
Jos oli sisällä nähtävää, niin oli sitten ulkonakin. Pytingin Puodin vieressä käyskenteli lampaita ja omassa häkissään oli kanojakin. Mutta ne puut.....!!! Olen nähnyt näitä vain kuvissa. Nyt näin ihan livenä ja olin myyty! Upeeta, mahtavaa! Katsokaa itse. Mikä loistava idea jämälankojen hukkaamiseen.Eikä siinä vielä kaikki, kuten mainoksissa sanotaan. Opastekyltti parhaimmillaan. Tosin opastamistarkoitus voi jäädä sivuseikaksi, kun tätä ihanuutta jää tuijottamaan. Enkä suinkaan ollut ainoa, joka tätäkin opastetta kiersi ja kuvasi. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti